בטא הוכפל עובר בלי דופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/02/2021 | 19:03 | מאת: שאלה

מה משמעות שבטא הוכפל והעובר ללא דופק בשבוע 7+4 האם יש עוד סיכוי, או בטוח הפלה

05/02/2021 | 20:08 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, ייתכן והdating אינו מדויק ומדובר בעצם בשבוע צעיר יותר ואז בהחלט ייתכן כי מדובר בהריון תקין , דבר המתאים להכפלת הביטא אך טרם הימצאות דופק בעובר. השאלה האם בוצע סונר בעבר שכך יש צורך בשינוי והתקדמות הממצאים בסונר בכל שבוע. במידה וזה סונר ראשון ויש עובר או שק אך ללא דופק אין צורך בבדיקה ביטא נוספת ויש לבצע אולטראסאונד נוסף שבוע לאחר מכן. במידה ובוצעו אולטראסטאונדים בעבר תקינות ההריון נקבעת לפי הממצאים שם. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה