דופק בעובר ופער בשבועות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/02/2021 | 08:41 | מאת: מירי

היי, מחזור אחרון 14.12 והתחלתי מעקב זקיקים ב 27.12 קיבלתי זריקה של אוביטרול ב10.1 היה בטא של 64 ואכן הכפיל את עצמו כל יומיים ב20.1 עשיתי בטא והייתה על 2900 היום עשיתי שוב בטא ויתא 16045 במקביל לאולטרסאונד שהיה שק הריון והד אך עדין ללא דופק (נקבע שגיל ההריון הוא 5.6 כלומר פער של שבוע ממה שאמור להיות) האם המצב הגיוני? האם הפער הגיוני? כי יודעים בדיוק מתי היה ביוץ יש סיכוי עוד שיראו דופק והכל תקין? הרופא אמר לחזור על הבדיקות שוב בעוד שבוע תודה מראש מירי

02/02/2021 | 08:45 | מאת: מירי

כלומר האם הפער בין שבוע הוסת לגיל ההריון תקין? כי יודעים מתי היה ביוץ וראו שק הריון ואחרי 10 ימים האולטראסונד קבעה גיל 5.6

מנהלי פורום הריון ולידה