הריון שבוע 8?????????

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/01/2021 | 22:10 | מאת: טלי

שלום אני שבוע 8 כבר מתחילת ההריון השמנתי ובנוסף הבטן ממש התנפחה נהיה לי כרס בבטן עליונה ויותר בבטן תחתונה האם זה הגיוני שזה מההריון ? היה לי בטן לפני כי עברתי 3 לידות אבל הרבה פחות מעכשיו בפחות מחודשיים עליתי אולי 4 קילו בנוסף החלטתי שההריון לא רצוי אחרי הגרידה האם הנפחיחות הזאת יורדת במידה שזה קשור

01/02/2021 | 12:44 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, השינויים ההורמונלים כבר בתחילת ההריון בשל עלית הפרוגסטרון בדם גורמים לתפיחות בטנית ועליה בתיאבון ועל כן אצל נשים רבות יש שינויים במשקל ובצורת הבטן כבר מתחילת ההריון . יש לעקוב אחר העליה במשקל וניתן להתייעץ עם דיאטנית. לאחר הפסקת ההריון אותה תפיחות שנובעת גם מאגירת נוזלים יורדת אך במידה ויש עליה במשקל יש צורך בדיאטה ופעילות גופנית כמובן בכדי לחזור לגזרה ..

מנהלי פורום הריון ולידה