בדיקת דם- העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/01/2021 | 19:41 | מאת: ענת

שלום ביצעתי העמסת סוכר של 50-יצא לי תוצאה קצת מתחת לנורמה 67-האם תקין? בנוסף יש עוד קריטריון protein total- יצא לי מתחת לנורמה 6.2-האם הנ״ל מהווה בעיה או סיכון מסויים? כמו רעלת הריון האם יש קשר? תודה

01/02/2021 | 12:42 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, תשובה פתולוגית של העמסת סוכר הינה מעל 140 . הסוכר אצלך היה תקין, מעט נמוך ובמידה וחשת בטוב התשובה תקינה סך הכל. גם חלבון נמוך בבדיקות הדם נפוץ וזאת בשל עלית נפח הדם ומיהולו של החלבון, ברעלת הריון יש חלבון מוגבר בשתן וללא קשר לחלבון בדם . בהצלחה בהמשך ההריון!

מנהלי פורום הריון ולידה