דקירות קטנות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/01/2021 | 17:00 | מאת: רותם

היי דר שבוע 13+6 מהבוקר יש לי דקירות קטנות בבטן תחתונה, זה לא כואב במיוחד, דקירות קטנות שמגיעות כל כמה דקות , לפעמים גם לא רצוף. במיוחד בצד ימין למטה .. מה זה יכול להיות? האם קשור לזה שהיום קצת פישלתי ולא שתיתי הרבה מים? תודה רותם

01/02/2021 | 12:39 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, בכדי לתת תשובה מלאה יש צורך בעוד אנמנזה ובדיקה גופנית . לציין כי בשבועות אלו נשים רבות מרגישות תחושת דקירות או אי נוחות בעיקר בשינוי תנוחה בשל מתיחת הרצועות הליגמנטריות המחברות בין דופן הבטן לרחם , רצועות שנמתחות בשל גדילת הרחם. יש לוודא כי ללא תלונות של מערכת עיכול או שתן , שללא הפרשה דמית וכי צוואר הרחם סגור , ללא חום וללא ממצאים אחרים . בנוסף כאב זה אמור לחלוף בעת מנוחה . לאבחנה סופית יש לפנות לבדיקת רופא מטפל בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה