שאלה נוספת בבקשה שבוע 7?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/01/2021 | 14:15 | מאת: שלום

שלום וברכה, מאוד מאוד אודה למענה לשאלות מחזור אחרון ב 05.12 ביוץ ב 27.12 (ביוץ מאוחר) 1. איזה שבוע אני? 7+0 ? 2. איזה גודל צריך להיות לעובר במ"מ? 3. האם בשלב זה הגיוני שטרם רואים דופק 4. בכמה העובר היה צריך לגדול מראשון שעבר להיום, כלומר בשבוע שחלף תודה

01/02/2021 | 12:37 | מאת: ד"ר לי שגב

הי, את אכן שבוע 7.1 במידה ואכן הביוץ התרחש בתאריך זה . גודלו של העובר בשבוע 7 הינו כ10 מ"מ בשבוע זה הגיוני לראות כבר דופק . כאשר מבצעים אולטראסאונד בודקים את הגודל CRL ולפי הגודל ניתן לראות את גיל הריון הנכון כאשר העובר וויאבילי בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה