ניתוח קיסרי 4??????.....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/01/2021 | 11:36 | מאת: נטט

שלום עשיתי 3 ניתוחים קיסריים מבחירה עכשיו אני בהריון 4 מן הסתם זה יהיה ניתוח האם יש סיכון ומה הסיכון בשום ניתוח לא היו הידבקויות ולא כלום הניתוחים עברו טוב המשקל שלי גם תקין אני שוקלת 60

28/01/2021 | 11:35 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, מה שלומך? אז קודם כל מזל טוב על ההריון ומאחלת לך הריון קל ונעים .. את צודקת שיש סיכון מוגבר בהריונות לאחר ניתוחים קיסריים והסיכון מעט גבוה יותר בכל ניתוח נוסף לדוגמא לשליה נעוצה בצלקת הניתוחית או שלית פתח ולניתוח עם הידבקויות וסיבוכים אך אין גבול ממש לכמה ניתוחים קיסריים ניתן לבצע ויש נשים שעוברות ניתוחים קיסריים רבים ללא סיבוכים כלל. תהיי רגועה ותסמכי על הרופא המטפל שיעקוב ועל הצוות המנתח בסוף ההריון.. מאחלת רק בשורות טובות

מנהלי פורום הריון ולידה