הוא עולה אבל לא מכפילה את עצמה...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/01/2021 | 22:34 | מאת: אנה

שלום לפי אולטרסאונד (יש שק הריון אבל עדיין אין דופק) אני בשבוע 5 והרופא שלח אותי לעשות בטא. עשיתי בטא היה 4553 אחרי יומיים 5314. הבטא לא מכפילה את עצמה (( האם זה יכול להיות תקין נ.ב יש לי שבוע הבא אולטרסאונד נוסף

21/01/2021 | 09:38 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, בביטא נמוכה של כמה מאות אנו מצפים להכפלה כל יומיים אך בהמשך בביטא של אלפים העליה נמוכה יותר, מה גם שלאחר אולטראסאונד בו נצפה שק הריון תוך רחמי אין אינדיקציה לבצע בדיקות ביטא נוספות אלא לנהל את ההריון לפי אולטראסאונד. על כן ההמלצה לבצע סונר חוזר שבוע או שבועיים לאחר הראשון לוודא את תקינות ההריון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה