חיסון קורונה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/01/2021 | 10:18 | מאת: ליבי

שלום. עשיתי לפני שבועיים וחצי חיסון קורונה. היום גיליתי שאני בהריון . קראתי באינטרנט שכדאי לעשות חיסון רק אחרי הטרימסטר הראשון מסתיים ההגיון הוא שאז יש שליה שתשמור על העובר . האם לעשות חיסון שני בתאריך שנקבע לי או לחכות לפחות עד סוף הטרימסטר הראשון? השיקול הוא גם שהחיסון השני יש יותר תופעות לוואי של חום. תודה

20/01/2021 | 17:54 | מאת: ד"ר לי שגב

היי, אין על זה הרבה מידע. כיום ההנחיה היא שמי שקיבלה חיסון ראשון תמשיך לשני במועד. במידה ויש עלית חום ממליצה ליטול אקמול להורדת החום. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה