כאבי אגן בהריון שבוע 7

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/01/2021 | 23:25 | מאת: כאבי אגן

היי, בת 39 הריון ראשון שבוע 7 יש לי פעמיים ביום לפחות כאבים באגן התחתון אשר מקרינים גם לתחת. הכאבים יחסית חזקים. אני משתמשת בבקבוק חם כדי להקל על הכאב. האם אלו כאבים נורמליים? האם ניתן בכלל להשתמש בבקבוק חם? מה עוד ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים?

02/01/2021 | 20:24 | מאת: ד"ר לי שגב

היי יקירה, יש הרבה כאבים בהריון ולרוב הם לא מעידים על משהו לא תקין אך לא ניתן להגיד זאת באופן גורף מבלי לבדוק. ממליצה על בדיקה אצל רופא נשים, במידה ואכן מאשש שאין משהו חריג ניתן ליטול אקמול/ אופטלגין להקלה או מעט חימום באזור הגב התחתון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה