שק חלמון ושק הריון תקינים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/11/2020 | 14:55 | מאת: בר

צהריים טובים, לפי הווסת, אמורה להיות שבוע 7 פלוס 6, הגעתי לרופא הנשים שזיהה שק הריון וחלמון תקינים אך ללא קיטוב עוברי.. הבטא הראשונה ב8/11 - 2450 בטא שנייה ב17/11- 10968 הרופא שלח אותי לעשות אולטראסאונד בעוד 10 ימים, אבל הלחץ מטריף אותי. האם יתכן המשך הריון תקין עם הנתונים האלו? האם יכול להיות שמדובר רק בביוץ מאוחר וספירה לא נכונה של ימים? תודה רבה!!

24/11/2020 | 17:40 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, בהחלט יכול להיות הריון תקין , יש עלית ביטא תקינה, שק הריון ואפילו שק חלמון.. כעת צריך לחכות לסונר חוזר לקוטב עוברי. לעיתים הביוץ או השרשה מעט מאוחרים יותר ועל כן לאחר קוטב עוברי במקרים רבים יש צורך בשינוי גיל ההריון. אין צורך עוד לעקוב אחר ביטא אלא רק לבצע אולטראסאונד חוזר 7-10 ימים לאחר מכן. שיהיה המון בהצלחה!!

מנהלי פורום הריון ולידה