יש לי תור לרופא נשים ביום ראשון הבא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/11/2020 | 21:49 | מאת: אנונימית

ככה הקםיצוץ בטא שלי הם 1.5 מה שאומר שביום ראשון לא בטוח שהבטא תהיה 1000 (כנראה יומיים אחרי) יש טעם ללכת? כבר הייתי לםני שבועיים ולא קאו שק כי זה התחלתי קבענו לשבועיים קדימה על מנת לראות שק במידה ואני רואה שהבטא מתחת לאלף עדיף לי מלכתחילה לקבוע ליומיים קדימה במקום ? אין סיכוי לראות שק בבטא םחות?

23/11/2020 | 07:51 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, ההמלצה לפנות לביקורת לסונר חוזר שבוע או שבועיים לאחר סונר ראשון ולא לדחות את הבדיקה.,בהחלט ניתן לראות שק לעיתים גם לפני ביטא של 1000 .. שיהיה בהצלחה!

23/11/2020 | 07:55 | מאת: אנונימית

כן אבל מצד שני אמרו לי שבועיים וקבעתי אחרי 12 יום ולםי החישוב בערך של הבטא יש מצב שהעוד יומיים האלה זה יהיה ההבדל ולא באלי להגיע יום אחרי יום בשביל משהו שיכלתי מראש למנוע

מנהלי פורום הריון ולידה