ויטמינים לפני היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 10:11 | מאת: הילה

חברתי אמרה לי כי יש צורך לטול ויטמינים כ3 חודשים לפני שמעוניינים להיכנס להיריון, אך רציתי לשאול האם זה בסדר ליטול אותן עם גלולות למניעת היריון? או שמא הגוף צריך להיות "מטוהר" מגלולות למניעת ההיריון ולהיות "מרוכז" בויטמינים שהגוף צריך כדי להתכונן להיריון? תודה, הילה

28/03/2005 | 10:57 | מאת: דר' יובל יפת

לא צריך יותר מזה: עם סיום הגלולות התחילי ליטול חומצה פולית 5 מ"ג ליום. זה דורש תאום מול רופא מטפל, על מנת לוודא שאין לך איזשהיא בעיה רפואית האוסרת עליך לקחת את הויטמין. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה