הריון???

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 10:01 | מאת: נעמה

שלום רב. בעלי ואני החלטנו לנסות להיכנס להריון ולכן הפסקתי את הגלולות לאחר לקיחתן 8 שנים ברציפות. לפני שבועיים היו לי כאבים מוזרים בבטן התחתונה-כמו מין דקירות כאלו .הלכתי לרופא נשים והוא עשה לי אולטראסאונד וגינלי ונאמר שנראה כי הכל בסדר והוא לא רואה את הסיבה לכאבים(חוץ מ"זקיק" לדבריו שראה בבדיקה שיכול להיות שזהו הריון או שאריות מהביוץ) הוא נתן לי לעשות בדיקת הריון שיצאה שלילית.(1.20) עדיין לא קיבלתי מחזור.עברו 34 יום מהמחזור האחרון. הבעיה היא שאני לא יודעת מתי אני אמורה לקבל משום שהמחזור לא היה סדיר אצלי לפני לקיחת הגלולות. יש לי כל מיני תחושות מוזרות בגוף. האם יכול להיות שהתחושות קשורות להפסקת הגלולות אחרי כ"כ הרבה שנים? האם ייתכן כי בכ"ז יש הריון? האם האיחור שיש לי נחשב לגדול? תודה מראש (וסליחה על כל השאלות). נעמה.

28/03/2005 | 10:54 | מאת: דר' יובל יפת

המתיני שבוע עד 10 ימים, וחזרי על בדיקת הריון, כולל אסטרדיול ופרוגסטרון, כך ניתן להעריך היכן העניין נתקע. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה