מתקן שעשועים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/12/2019 | 02:34 | מאת: א

שלום, רציתי להתייעץ לגבי חוויה שעברתי בתחילת הריון (משוער בשבוע 3-4). לפני 3 ימים עליתי על מתקן שעשועים שבמסגרתו יש נסיעה חזקה פעם אחת כלפי מעלה ולאחר מכן כלפי מטה. אורך החוויה היה כ- 20-30 שניות. עליתי על המתקן משום שלא ידעתי עדיין שבהריון. המתקן, לפי דברי ההנחייה של המדריכה קודם לכן, לא מומלץ לנשים בהריון. רציתי להתייעץ האם יש סיכון כלשהו כתוצאה מהשימוש במתקן, והאם יש דבר/בדיקה שצריכה לעשות בעקבות כך כדי לבדוק את הנושא תודה

10/12/2019 | 16:50 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום א' בכלליות, בשבוע 3-4 להריון השפעת החשיפה לגורמי סיכון שונים לרוב מתבטאת בצורה של "הכל או כלום". כלומר, במידה ונגרם נזק, לא יתפתח הריון כלל ובמידה ולא היה נזק, ההריון יתפתח ללא השלכות מיוחדות הקשורות בחשיפה. בנסיבות המקרה כפי שתיארת איני רואה מקום לחשש ואין צורך בבדיקות מיוחדות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה