גלי חום וקור בהריון. יש חיה כזו?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/11/2019 | 11:07 | מאת: הילה

לפני ההריון היה לי חם כמעט כל הזמן, אז הייתי מדליקה מזגן או הולכת עם קצר. עכשיו אני בשבוע 12, ופשוט לא מוצאת את הטמפרטורה שנוחה לי. פתאום קר לי תמיד, אבל אם אני טיפונת מתכסה- מרגישה חום בלתי נסבל. אציין שבדיקות הדם השגרתיות שלי תקינות, ואני אוכלת וישנה כמו שצריך. זו תופעה מוכרת? אם כן- באיזה שלב זה יעבור סוף סוף? תודה

19/11/2019 | 20:52 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום הילה אי סבילות לחום וקור היא תופעה מוכרת בהריון. בהנחה שהבדיקות כולל בלוטת התריס תקינות ניתן לייחסם להריון כל התופעות בהריון משתנות מאישה לאישה ויש כאלה שכלל לא יסבלו מתופעות לוואי לכן לא ניתן לומר מתי יחלפו.

מנהלי פורום הריון ולידה