שאלה אחרי החזרת עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/11/2019 | 10:23 | מאת: אביבית

שלום אני אחרי החזרת עובר מוקפא ואני מאוד רוצה שזה יצליח.אני הבנתי שאסור לעשות מאמץ כלשהו אחרי החזרה ולאחרונה כשאני בשירותים יש לי עצירות מאוד קשה שגורמת לי להתאמץ. לאחר ההחזרה הגעתי הביתה והיתי בשירותים ואני חוששת שאולי פעולת העצירות גורמת לרחם להתכווצויות וזה יוריד את הסיכוי להיקלט. אשמח לחוות דעת. תודה

19/11/2019 | 20:34 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום אביבית אין מה לחשוש גם בלחיצות מאומצות לא תהיה פגיעה בעובר ואם ישתרש זה יקרה ללא קשר. אין המלצה גורפת להמנע ממאמצים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה