**הזעה בלילה בהריון**

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/11/2019 | 23:48 | מאת: לילוש

היי התחלתי להזיע בלילה לפחות פעמיים שלוש בשבוע כבר לפני שנה. בדיקות דם תקינות, ותפקוד בלוטת התריס תקין כרגע אני בחודש חמישי מזיעה לפחות 4-5 פעמים בשבוע לפעמיים יותר מפעם אחת בלילה חודש נובמבר ישנה עם בגדים קצרים ומזגן מאוד מדאיג אותי כי אני בכללי סובלת מקור לפני ההיריון רופא המשפחה מאוד זלזל בזה כי הבדיקות דם היו תקינות איזה בדיקות אפשר עוד לעשות ולדרוש? תודה

19/11/2019 | 20:33 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

או סבילות לחום הינה תופעה נפוצה בהריון אבל את מתארת משהו שהופיע לפני כן. פני לרופא משפחה לקבלת בירור מתאים .

מנהלי פורום הריון ולידה