בדיקת מי שפיר -שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/04/2006 | 12:47 | מאת: נ.

אני בת 35. הריון שלישי (ראשון - לידה רגילה, שני- הפלה טבעית בשבוע11). בריאה באופן כללי. שבוע 14 ומתכוונת לעשות בדיקת מי שפיר. בהריונות הקודמים לא עשיתי בדיקה זו מכיוון שהייתי צעירה יותר. שאלה קצת טיפשית - אז תחייך לך ...אבל חשוב לי - אני גרה בקומה 3 בלי מעלית. נאמר לי שאחרי הבדיקה אני צריכה להיות במנוחה מוחלטת של יומיים. האם רצוי שאחזור הביתה ואעלה את 3 הקומות? או שחשוב שאארגן לי מקום לינה אחר (עם גישה קלה) לאותם יומיים? אשמח לשמוע דעתך. תודה וחג שמח!

לקריאה נוספת והעמקה
16/04/2006 | 18:05 | מאת: דר' יובל יפת

אני מעדיף שהמבצע יענה לך. בברכה, דר' יפת יובל, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, ויעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב, 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

16/04/2006 | 20:06 | מאת: נ.

הבעיה שאוכל לדבר עם מבצע הבדיקה רק בזמן הבדיקה, ובמידה והתשובה היא לא לעלות במדרגות - עליי להתארגן מראש על מקום לינה/שהיה חלופי. אני מתארת לעצמי שאני לא הנבדקת היחידה הגרה בבית קומות ללא מעלית...(-: מה בד"כ ממליצים במקרים כאלו?

מנהלי פורום הריון ולידה