שאלה בנושא דליות באיבר מין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/10/2019 | 22:00 | מאת: דליה

היי שבוע 24 כבר כמה ימים שיש לי נפיחות באיבר מין זה החל ככאב ביחסי מין יעכשיו נורא כואב לי אפילו לשבת.. מרגישה במהלך היום מעין נפיחות ודפיקות לב באזור.. היום בדקתי עם מראה וזה נראה כיאלי יש שם דליה ממש ליד הפתח.. כמובן שאלך לרופאת נשים אך התור שלי רק בעוד שבועיים.. וזה ממש מתיק אני מרגישה את הבליטה כל הזמן.. יש משהו שיכול לעזור? זה יעבור או שזה ישאר עד הלידה?

01/11/2019 | 20:22 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

דליות נובעות מבעיה בהחזר הורידי שנגרם על ידי הרחם. אין פתרון יעיל עד ללידה. דברים שיכולים להקל עליך זה הרמת רגליים ושכיבה, אמבטיות ישיבה ורטיות למקום. בנוסף כדאי לשקול מול הרופא המטפל שימוש בגרביים אלסטיות בפרט אם יש דליות גם ברגליים.

מנהלי פורום הריון ולידה