רטיבות בהריון שבוע 8+5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/10/2019 | 10:47 | מאת: סיון

אני בהריון שלישי טבעי בשבוע 8+5.. אני מרגישה שכל הזמן רטוב לי בנרתיק, הרחתי את התחתונית אין ריח של זרע, וגם הכנסתי אצבע קצת לנרתיק ולא היה ריח של זרע. פחדתי שזה דליפה של מי שפיר. מה זה יכול להיות? האם יכול להיות ירידת מים בשבוע 8+5 למרות שאין ריח של זרע? האם יש קשר לזה שאתמול קיימנו יחסי מין? תודה מראש

27/10/2019 | 20:38 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום סיוון אין דליפת מי שפיר בשבוע שלך. ככל הנראה ההפרשה בעקבות יחסי המין או שהתפתחה פטריה. אם יש דימום אן כאב גשי להבדק.

28/10/2019 | 09:33 | מאת: סיון

תודה... סתם ליידע כללי.. באיזה שבוע יכול להתחיל דליפה של מי שפיר?

מנהלי פורום הריון ולידה