בהריון שבוע 8 מרגישה לא טוב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/10/2019 | 10:01 | מאת: סיון

אני בהריון שלישי שבוע 8. כבר שבוע יש לי כאבי ראש לא חזקים, אני מרגישה חמה ואין לי חום 36.9... מדדתי לחץ דם בבית, והוא תקין. האם זה הגיוני הכאבי ראש האלו? מה עליי לעשות?

26/10/2019 | 18:19 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום סיון, ראשית כאבי ראש יכולים לנבוע ממצבים שאינם קשורים בהריון. נסי לשתות הרבה ולנוח. ניתן להשתמש במשככי כאב כגון אקמול/אופטלגין. באם התלונות לא חולפות או במקרה של כאבים עזים/הופעת חום/הרגשה חריגה- פני לבדיקת רופא. ניתן להתחיל הברור אצל רופא משפחה. רפואה שלמה!

מנהלי פורום הריון ולידה