חשיפה לריח חריף בשבוע 9 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/10/2019 | 15:26 | מאת: אנה

אשמח לתשובה, ממש לחוצה. אני בשבוע 9 להריון, והיום הרכיבו אצלי ארון חדש, וכשסיימו בקשו שאבדוק אם הכל בסדר. כשעליתי בחדר היה ריח חריף, אפילו לא יודעת של מה, של דבק אולי, או של אצטון, משהו כזה.... שאפתי אותו לשניה וישר יצאתי מהחדר. האם זה מסוכן לעובר??? האם נגרם נזק?

23/10/2019 | 11:54 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום אנה, לא ניתן לענות בצורה וודאית מבלי לדעת מה מקור הריח. עם זאת, הסיכוי לנזק כלשהו כתוצאה מחשיפה חד פעמית וקצרה לחומר נדיף שואף לאפס. אם את מאוד מוטרדת מהעניין את יכולה לברר עם המתקינים מה מקור הריח ולפנות למרכז להרעלות בשאלה של הסיכון בחשיפה אליו.

מנהלי פורום הריון ולידה