זרם חשמלי בהריון שבוע 25

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/10/2019 | 13:23 | מאת: הילה

שלום יש לי תנור בבית שמעביר זרם חשמלי. אני מתעסקת הרבה באפייה וכל פעם חוטפת זרם, כמעט 10 פעמים ביום. זרמים קטנים ולא נעימים. היום היה טכנאי והבנו שהזרם המועבר בעוצמה של 100 וואט. אני ממש חוששת שזה פגע בעובר בצורה כלשהי. האם זה יכול לפגוע בו? אני חוטפת את הזרמים האלה כבר כמה חודשים וממש מפחדת..

18/10/2019 | 08:26 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום הילה נשמע שהתנור מאוד לא בטיחותי וכדאי להימנע באופן כללי מהתחשמלות. בהקשר להריון התחשמלות נכנסת בקטגוריה של ״טראומה״אנה גשי להיבדק. תרגישי טוב.

18/10/2019 | 11:06 | מאת: הילה

עברתי מאז את כל הבדיקות כי לא חשבתי שזה משהו חמור כל כך והכל תקין. גם אקו לב עובר שביצעתי וגם יש תנועות כל התקופה ודופק האם זה מספיק כדי להיות שקטה שהכל בסדר?

מנהלי פורום הריון ולידה