שבוע שבע פלןס יום . בבדיקת us

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/10/2019 | 15:49 | מאת: מודאגת

אני בשבוע 7 להריון בבדיקת us נצפה דופק ועובר תקין תואם גיל. בנוסף לכך נצפה מבנה נוזלי נוסף בגודל 12 x8 ללא תוכן. הטכנאי אמרה שיתכן והיה תאום שנספג האם ההסבר מספק? האם זו סיבה למעקב נוסף אן דאגה להריון ולעבור התקין? תודה וחג שמח

14/10/2019 | 21:56 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

קשה לקבוע בוודאות מהנתונים שמסרת במה מדובר. בהנחה שאין דימום או כאבים חריגים, העובדה שיש עובר תואם עם דופק מעידה שככול הנראה אין ממה לחשוש. הראי לרופא המטפל את תוצאות הus ובמידה ויהיה צורך במעקב הוא ינחה אותך לכך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה