כמה שאלות על זרע הגבר בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/10/2019 | 07:51 | מאת: 💙💙💙

שלום ובוקר טוב... יש לי כמה שאלות... 1. מה הפירוש לכך שאומרים שהזרע נספג בגוף האישה הוא לא מופרש החוצה דרך הנרתיק? 2. סליחה על השאלה- אבל אחרי 48 שעות יש סיכוי שזרע "יחיה" שוב ? או שהוא מאבד את החיות שלו? 3.אחרי וסת אין סיכוי שנשאר זרע בגוף? אשמח להסבר תודה מראש :)

12/10/2019 | 18:10 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

1. חלק מופרש מהנרתיק וחלק ממשיך למערכת הנקבית ואם לא מפרה ביצית נספג/מתמוסס 2. לאחר 48 שעות הזרע לא פעיל יותר 3. בדרך כלל ווסת נמשכת כמה ימים ואם קיימת יחסי מין טרם החלה לא אמור להשאר זרע חי במערכת המין

מנהלי פורום הריון ולידה