הריון ראשון, שבוע 5פלוס 3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/10/2019 | 13:25 | מאת: Agas

שלום, אני בשבוע 5 פלוס 3, היום עברתי us ראשון בו נאמר כי רואים שק הריון וחלמון והכל תקין. הבנתי כי לפעמים רואים את השקים ללא עובר. הרופא לא אמר כלום על עובר, אבל בטופס שקיבלתי צויין מספר עוברים. (1) האם זה אומר שהכל תקין ויש נוכחות של עובר? תודה על תשובתכם.

10/10/2019 | 09:23 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

בוקר טוב, ההריון מטבעו מתפתח בשלבים. לרוב סביב שבוע 5 ניתן לראות בUS שק הריון ושק חלמון וסביב שבוע 6 קוטב עוברי ודופק עוברי. לפי תיאורך הרושם הוא כי מדובר בממצאים התואמים את גיל ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה