תוצאות העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/10/2019 | 18:23 | מאת: רחלי

שלום רב, תוצאות: בצום: 83 שעה לאחר שתיית התמיסה: 188 שעתיים לאחר שתיית התמיסה: 160 שלוש שעות לאחר שתיית התמיסה: 97 אשמח לדעת אם מדובר בסכרת הריון ומה הטיפול המומץ. תודה מראש

07/10/2019 | 23:15 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום רחלי, מכיון שישנן שתי תוצאות חריגות בבדיקה אכן מדובר בסכרת הריון. יש לפנות לרופא המטפל והוא ינחה אותך ויתן לך הפניות לגורמים הרלוונטים (כגון דיאטנית ומרפאת סכרת). לרוב הטיפול הראשוני בסכרת הריון כולל הדרכה לשינוי התזונה ואורח החיים, מעקב סוכר ובהתאם לצורך לעיתים הוספת טיפול תרופתי. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה