בדיקת בטא להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/10/2019 | 14:14 | מאת: עדי

שלום, עשיתי השבוע בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית, והבוקר עשיתי בדיקת דם. אני אמורה לטוס בעוד יומיים, ולא הצלחתי להבין האם יש צורך לעשות שתי בדיקות דם, או שניתן להסתפק באחת. יש לי תור בעוד שבועיים לרופא נשים, האם אני יכולה לנסוע? תודה!

03/10/2019 | 14:47 | מאת: עדי

כמה פרטים ששכחתי - מדובר בשבוע 4+4. אני אמורה לנסוע לשבוע, וכמה ימים אחר כך יש תור לרופא נשים. זה בסדר שעד אז לא אעשה שום בדיקה נוספת?

04/10/2019 | 07:32 | מאת: עדי

תוצאת הבדיקה הייתה 1407, למקרה שזה רלוונטי. אשמח אם תוכלו להשיב כי אני טסה מחר...

04/10/2019 | 19:06 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

אם תוכלי לתת לנו מעט יותר מרחב נשימה מיום טחד למענה...זה יהיה פרקטי יותר... לענייננו-לא ברור מדוע לקחת בדיקה כמותית, זה בדרך כלל שמור להריונות לא תקינים והאמת שבדיקה אחת לא אומרת כלום, 1400 זו תוצאה סבירה לגמרי לשבוע שבו את נמצאת, כל עוד את לא מדממת לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לטוס

05/10/2019 | 09:07 | מאת: עדי

פשוט הוספתי פרטים, אני מתנצלת. לא ידעתי שההודעות כאן מפריעות לכם. עשיתי את הבדיקה שאליה הפנה אותי רופא, מן הסתם לא כתבתי בעצמי את ההפנייה. תודה על התשובה הלא נעימה. לא אמנע מכם מרחב נשימה להבא. שנה טובה :)

מנהלי פורום הריון ולידה