חתיכת קרום יבשה בצבע וורוד ישן......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/09/2019 | 18:27 | מאת: נטלי

דר שלום רב ושנה טובה, אני בשבוע 6 ( כנראה ) בבדיקות הדם נראתה עלייה של הבטא מ572 ל907 מיום ראשון עד חמישי האחרון.. (והיום יום ראשון). מלפני שבועיים כבר התחילו הפרשות חומות , לאחר מכן וורודות כתומות ריריות במשך 3 ימים, ועכשיו יצא גוש סוג של יבש בצבע וורוד עתיק.. ואתמול כאבה לי הבטן התחתונה כל היום, לא כאב רציני אבל לא כיף.. האם צריך ללכת למיון? האם יש צורך במנוחה בשכיבה? תודה רבה

30/09/2019 | 17:12 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום נטלי, כל עוד אין כאבי בטן, דימום משמעותי או חום, אין צורך לפנות מיידית למיון אולם כן יש צורך לפנות לבדיקת רופא נשים בימים הקרובים לוידוא תקינות ההריון. אין צורך במנוחה מוחלטת ועם זאת מומלץ להמנע מביצוע פעילות מאומצת מדי. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה