נחשפתי ל Cmv ואין לי נוגדנים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/09/2019 | 13:29 | מאת: רחלי

היי אני שבוע 26+5 ואין לי נוגדנים לcmv. מזה שבועיים גיסתי לא מרגישה טוב ואתמול נודע לי שיש לה cmv פעיל. מה הסיכוי להדבק (שותה אחריה בקידוש) מה הסיכון בשלב זה של ההריון והאם יש צורך להמנע ממפגשים איתה עד ללידה? במידה וחלילה נדבקתי תוך כמה זמן ניתן לזהות בבדיקת דם?

28/09/2019 | 23:03 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

את אמורה לעשות מעקב כל כמה שבועות כדי לוודא שלא נדבקת, יכול להיות שאפילו לא תרגישי את המחלה, בכל מקרה תעשי בדיקה בשבוע הקרוב, אם חלילה נדבקת מהר מאוד תראי את זה, זה פחות מסוכן משליש שני אבל עדיין מטריד

29/09/2019 | 07:49 | מאת: רחלי

פעם אחרונה שנבדקתי הייתה בשבוע 25 כלומר לפני כשבועיים...עוד טרם החשיפה לcmv..בדיקת דם אמורה לזהות את זה כבר כעבור שבועיים? כשאתה כותב שזה פחות מסוכן אך עדיין מטריד, מה ההשלכות? האם עדיין יש סכמה לחוסר התפתחות תקינה של המוח?

מנהלי פורום הריון ולידה