Cmv חששות יותר מהרגיל. . ....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/09/2019 | 07:08 | מאת: אאאאא55555

שלום, הריון רביעי. בכל ההריונות לא היו לי נוגדנים cmv תמיד חששתי.. אבל משום מה.. הפעם..זה אחרת. מאודד חרדה (גננת במקצועי) אם אני אוכלת בחוץ אני בחרטה.. למה אכלתי בחוץ במקום שאני לא יודעת מה רמת הניקיון ובמחשבות עד הבדיקת דם הבאה שתראה שהכל בסדר.. אשמח למעט סדר בסיכויים להדבק.. ואיך נדבקים? אכילה בחוץ, ילדים.. אני יושעת שיש סיכון והחורף.. רק בפתח. תודה רבה 😊🌺

22/09/2019 | 20:42 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

ערב טוב ההדבקה וירוס cmv עוברת במגע עם הפרשות גוף- שתן צואה, דם. במקרה שלך מאחר ואת גננת את אכן בקבוצת סיכון מוגבר לכן ממליצה להקפיד על הגינת ידיים מירבית ולהפחית מגע ישיר עם הפרשות גופם של הילדים. למשל באם את מחליפה חיתולים להקפיד על שטיפת ידיים ואף להשתמש בכפפות.. ובנוסף לבצע מעקב בבדיקות הדם אחר הנוגדנים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה