תנועות עובר מוגבות בשבןע 31

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/09/2019 | 14:51 | מאת: גל

שלום פרופ׳ אני בשבוע 31. מזה כשבוע אני מרגישה תנועות עובר מוגברות. מרגישה את העובר ממש זז (יותר מאשר בעיטות) בתדירות ממש גבוהה (כשאני יושבת אני מרגישה אותו כמעט תמיד). האם זה תקין או ללכת לבדוק? תודה גלי

22/09/2019 | 15:45 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום גל, מעקב תנועות עובר הוא חלק חשוב מהערכת סטטוס העובר וטוב שאת ערה לתנועותיו. במקרה של שינוי בדפוס התנועות ההמלצה הינה לגשת לבדיקה. עם זאת, רוב החששות והסיבוכים הקשורים בשינוי דפוס התנועות - קשור במקרים של הפחתה בתנועות. בכל מקרה, במידה ולתחושתך יש שינוי בדפוס התנועות המוכר לך אני ממליצה לגשת לבדיקת רופא נשים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה