תנועות עובר במקצבים קבועים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/09/2019 | 21:08 | מאת: מאיה

שלום אני בשבוע 35, היום חשתי בתנועות עובר שונות מהרגיל, תנועות שהן מעין דפיקות במקצב ממש קבוע שחוזר על עצמו באותו האופן בערך כל שניה. לאחר 10 דקות זה פסק ואחרי שעתיים חזר שוב למספר דקות נוסף. עד כה הרגשתי רק תנועות כלליות של תזוזה מופשטת וללא מקצב מסוים. אני ממשיכה להרגיש גם את התנועות הרגילות במקביל לקצביות. ממה זה נובע? תודה רבה

12/09/2019 | 07:26 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב! ייתכן ומדובר בשיהוקים של העובר.. בכל מקרה את מציינת שאת מרגישה תנועות ונשמע שהכל בסדר.. המשך הריון נעים

מנהלי פורום הריון ולידה