תחושות טרום התעלפות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/09/2019 | 20:29 | מאת: תמר

היי אני בהריון שבוע 18, סובלת מלחץ דם נמוך והמגלובין 10.9 די נמוך.. גם יש לי מחסור בויטמיןb12 וחומצה פולית אך כרגע משלימה חוסרים.. בכל אופן בזמן האחרון בעת עמידה ממשוכת מעל ל2 דק׳ אני מרגישה שאני רואה שחור בעיניים מאבדת ריכוז וממש עומדת להתעלף לגמריי.. ניגשתי לרופאה והיא טענה שזה עקב ההורמונים של ההריון שהכלי דם ברגליים נפתחים לכן מה שיכול לעזור זה גרביים אלסטיות.. רציתי לדעת האם שרוול לחץ לירך יכול להועיל גם? האם זה בטיחותי בהריון? כי קצת לא מסתדר לי אסטתי הגרביים אלסטיות והשרוול לחץ לירך די נוח להסתיר את זה .. אשמח לייעוץ תודה

11/09/2019 | 17:04 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

את סובלת מהריון...לא מלחץ דם נמוך...אחד השינויים הכי חשובים בהריון זה ירידה בלחץ הדם, זה קורה מהר מאוד בהתחלה כבר, זה גורר הרבה פעמים את הסימנים שאת מתארת, עם זאת-יש עוד דברים שיכולים לעשות סימנים דומים ולא צריך להקל בהאם ראש ואותם את תבדקי מול הרופא שלך, סביר שזה בגלל ההריון וזהו...

11/09/2019 | 17:28 | מאת: תמר

המדדים של הלחץ דם שלי בהריון כרגע הם 90/50 זה נחשב נמוך? הרופא בדק אותי כולל בדיקות דם מקיפות ואמר לי בדיוק מה שאתה אמרתה.. שאני סובלת מהריון ואחרי ההריון הכל יעבור לי אני גם די גבוהה גבוהה ורזה 1.71 ומשקל 50 והרןפא הסביר לי שזה יותר מעיק לרזות וגבוהות .. יש דרך טבעית להקל על התסמינים של לחץ דם נמוך? תודה

מנהלי פורום הריון ולידה