נוגדן anti m בהריון...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/09/2019 | 11:11 | מאת: .

שלום וברכה, אני בשבוע 28 להריון ואלו תוצאות בדיקה שקיבלתי, אשמח לדעת מה המשמעות. שם הבדיקה COOMBS INDIRECT תוצאה POS ANTI M תגובה חלשה בתאים הומוזיגוטים בלבד יש לבצע מעקב במהלך ההריון בוצע בשיטת הכרטיסיות בהריון קודם גם היה לי את הנוגדן והייתי במעקב זרימות אך עכשיו הרופאה ביקשה שאגיע אליה לאחר שהפנתה אותי למעקב אצל רופא אחר עקב סכרת הריון והדבר קצת הלחיץ אותי, אשמח לתשובתך. תודה רבה

10/09/2019 | 12:49 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

נוכחות נוגד M דורש מעקב כפי שביצעת בהריון הקודם לזרימות ואם היה גם קודם לא נעלם. לרוב סוג הנוגדן הזה בסבירות נמוכה להתפתחות נזק לעובר. לקבלת מידע מלא יש לפנות לרופא המטפל. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה