שאלה בנושא ביצים חיות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/09/2019 | 15:59 | מאת: אורטל

היי. אכלתי השבוע עוגה שלא חשבתי שיש בה ביצים חיות ומתברר שכן. אכלתי חתיכה ממש קטנה , האם זה יכול לגרום נזק? ואם חלילה נדבקים בחיידק הזה שאומרים שיש אותו בביצים חיות - האם מרגישים משהו? או שאפשר לגלות את זה רק אחריי הלידה? אשמח לתשובה.

04/09/2019 | 12:27 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום אורטל אכילת ביצים חיות יכולה להיות בעייתית בשל חיידקים שעלולים להמצא בביצים. אם מתפתח חום, שלשולים/ כאבי בטן/הקאות מומלץ לגשת לבדיקת רופא ולציין בפניו את העניין. אחרת הסיכון נמוך.

מנהלי פורום הריון ולידה