שבוע 35 הריון ראשון תוצאות wbc

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/08/2019 | 14:24 | מאת: שרון

שלום, שבוע 35 wbc 17.4 . בדיקת שתן תקינה, אין חום או תסמינים ותרבית שלילית. אציין כי מתחילת ההריון הערכים נעים בין 12-17. האם הגיוני בהריון? הייתי במיון יולדות ולא התרגשו כלל אך גם לא קיבלתי הסבר לתוצאה הגבוהה. כמו כן, בשבועיים האחרונים אני ממש מתעייפת אחרי כמה דקות של הליכה ממושכת- נורמלי בשבוע כמו שלי?

01/09/2019 | 09:07 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום שרון עליה בירה הלבנה הינה תקינה בהריון ויש נשים אצלן זה יותר משמעותי מאחרות. עם זאת כל מקרה לגופו לכן הכי נכון לקבל מידע מהימן מרופא מטפל המכיר אותך. בדומה לעניין ההתעייפות לאחר הליכה בהריון מתקדם שיכול להיות תסמין תקין או סימן לבעיה.. המשך הריון קל

מנהלי פורום הריון ולידה