בדיקות דם בהריון שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/08/2019 | 13:23 | מאת: ליז

שלום, אני בשבוע 25, והגיעו תוצאות בדיקות דם. יש 2 ערכים גבוהים מהנורמה שהייתי רוצה להבין מה אומרים: WBC - 11.4 NEUT.abs - 9.3 בנוסף, בבדיקת שתן יצא: ליקוציטים - 250. אודה לתשובה האם זה בסדר או צריך להמשיך בירור (הרופא שלי בחופש). תודה!

24/08/2019 | 09:53 | מאת: ד"ר לי שגב

בהריון הרמה של הספירה הלבנה בדם עולה באופן פיזיולוגי וזוהי תוצאה תקינה. גם בשתן ישנם לויקוציטים בשלל הפרשות שונות התקינות בהריון ויש לוודא שהניטריטים תקינים ותרבית שתן שלילית.

מנהלי פורום הריון ולידה