כאבי ראש מתמשכים ולקיחת אקמול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/08/2019 | 18:26 | מאת: אפרת

שלום שבוע 18 כבר איזה שבועיים יש לי כאבי ראש כל יום יש ימים שאני לוקחת אקמול אחד ויש ימים שאני לוקחת 2 לפי רמת הכאב האם כאב הראש בכמות כזו הוא תופעה הנובעת מההריון? האם זה תקין לקחת אקמול תקופה כזאת ארוכה? (מציינת שאני מטופלת במדללי דם וקלונקס במקביל) תודה

24/08/2019 | 09:49 | מאת: ד"ר לי שגב

הי, כאבי ראש של שבועיים אינו דבר שבשגרה, עלייך לפנות בהקדם לרופא לבירור התופעה.. אין מניעה מנטילת כדור או שניים של אקמול ביום אך לא לאורך זמן גם בשביל בריאותך. תרגישי טוב ואנא פני לבדיקת רופא לבירור

מנהלי פורום הריון ולידה