עמילאז מוגבר בהריון חודש 13

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/08/2019 | 23:28 | מאת: קובי

שלום רב, אשתי בשבוע ה13 להריון וביומיים האחרונים סובלת מכאבי בטן חזקים. בבדיקה של מיון נשים, אולטראסאונד ובדיקות דם יצא כי הכל תקין עם העובר אך יש חריגה ברמת העמילאז (מוגבר). יש לציין שהעמילאז שלה מוגבר כבר שנים. האם יש סכנה בכך שמחייבת התייחסות מיידית או שאפשר להימנע מהמתנה ממושכת במיון כרוגי ובדיקה בהמשך (לאחר ההריון)?

19/08/2019 | 12:24 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום קובי כאבי בטן חזקים דורשים בירור מעבר לתקינות הריון בפרט אפ בדיקות המעבדה לא תקינות. רפואה שלמה

מנהלי פורום הריון ולידה