תוצאת העמסת סןכר 50 גרם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/08/2019 | 20:16 | מאת: גל

שלום פרופ׳ עשיתי היום העמסת סוכר 50 גרם. התוצאה 145. האם מדובר בסכרת? אני בלחץ מהתוצאה. חשוב לי לציין שאתמול הייתי בלחץ נפשי רב. יש אולי קשר לתוצאה? מתי מומלץ לבצע את הבדיקה של ה100 גרם? תודה על מענה גל

18/08/2019 | 21:38 | מאת: ד"ר לי שגב

העמסת סוכר של 50 הינה בדיקת סקר, משמעה שאינה נותנת אבחנה של סכרת אך במידה והתוצאה מעל 140 יש לבצע בדיקה אבחנתית שהינה העמסת גדולה של 100. על כן אל תיכנסי כעת ללחץ, פשוט תבצעי בהקדם את ההעמסה הגדולה.. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה