תחושת שריפה מתחת לשד ימין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/08/2019 | 12:26 | מאת: טל

שלום, אני בשבוע 35 וכבר יותר משבוע יש לי תחושת שריפה מתחת לשד שמאל בחיבור לבטן. אין סימנים חיצוניים וההרגשה היא פנימית. מורגש מאוד גם כשאני בלי חזייה ובכל תנוחה שאני נמצאת (שכיבה, ישיבה, עמידה). האם זה דבר שקורה בהריון בדרך כלל או שאני צריכה ללכת לבדיקה?

18/08/2019 | 12:28 | מאת: טל

מתקנת - מתחת לשד ימין

18/08/2019 | 17:36 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

סביר להניח שזה קשור בגודש שכבר מתחיל להיות יותר משמעותי-סביר מאוד, בכל מקרה הרבה לא יעשו עם זה עד שלא תלדי וזה די בקרוב...תנסי להבדיל מבית החזה, שכיחים מאוד כאבים בצלעות וברקמות סביב הצלעות

מנהלי פורום הריון ולידה