שבוע 17 דקירות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/08/2019 | 08:28 | מאת: אופיר

היי, אני בשבוע 17.1 אתמול היו לי כמה שעות של דקירות בבטן התחתונה באמצע. באו והלכו. היום בבוקר קמתי בסדר אבל החזה שלי פתאום כבר לא קשה. אני מפחדת שאולי משהו לא בסדר ולצערי לא ניתן לי מענה בקופת החולים מאחר והם עמוסים ואין תורים. בנוסף, אני בהריון ראשון עוד לא מרגישה תנועות עובר.

17/08/2019 | 15:35 | מאת: שני

אני לא רופאה, אבל עד שהם יענו- שתדעי שיש מוקד אחיות בטלפון לרוב קופות החולים, שמיועד למקרים דחופים, וגם מרפאות מוקד שאפשר להגיע אליהן בלי תור...

17/08/2019 | 16:50 | מאת: ד"ר לי שגב

שלום רב, אכן יש מענה טלפוני של מוקד האחיות של קופות חולים מהם ניתן לקבל הפניה לבדיקת רופא דחופה. מומלץ להיבדק ע"י רופא

מנהלי פורום הריון ולידה