תחושות מוזרות לאחר מריטה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/08/2019 | 11:35 | מאת: ווירדו

בהריון שבוע 22. השתמשתי במכשיר חשמלי למריטת שיער על גבי הבטן, המכשיר עושה רעש ורטט חזקים.. הרגשתי את העוברית זזה בבטן תוך כדי, לאחר מכן היו לי תחושות מוזרות בבטן, מעט בגב התחתון והרבה תנועות של העוברית. האם יתכן כי המריטה הזו מסכנת אותה איכשהו או מזיקה בצורה כלשהי???

15/08/2019 | 22:06 | מאת: ד"ר לי שגב

מריטת שיער אינה פוגעת בעובר. קולות ורטט יכולים לגרום לתגובה של העובר שכן הוא שומע אותם ולהגיב בתנועות. במידה ויש הפחתה בתנועות או תחושת לחצים יש לפנות לבדיקת רופא

מנהלי פורום הריון ולידה