הקדמת סקירה ראשונה לאחר שקיפות, לבקשת הרופא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/08/2019 | 23:50 | מאת: מקדימה

הייתי היום בשקיפות עורפית (תוצאה 1.3), והרופא אמר שהוא לא מצליח לראות מספיק טוב דרך הבטן ולכן מעדיף לעשות את הסקירה הראשונה בצורה וגינלית, וכן להקדים את הסקירה - הייתה אמורה להיות ב15+2 ועמד על כך שיש להקדים ל-14+3/4. אני מבינה כמובן את ההגיון בלבצע סקירה וגינלית אם לא רואים מספיק טוב בבדיקה בטנית, אבל במחשבה שניה אני לא מבינה את הקשר להקדמת תאריך הסקירה. אשמח אם תוכלו לסייע לי בהבנת הצורך להקדים? האם אני צריכה לחשוש מכך שהוא מרגיש צורך להקדים? תודה מראש

15/08/2019 | 16:10 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

צהריים טובים איני יודעת לומר מדוע ביקש להקדים. כנראה בגלל הסיבה שאמר לך -שלא הצליח להדגים את הממצאים בצורה מספקת ורוצה לראותם שוב. המשך הריון קל.

מנהלי פורום הריון ולידה