תוצאות בדיקת PARVO VIRUS

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/08/2019 | 13:28 | מאת: שרית

שלום רב, אני בהריון בשבוע 8, בבדיקות דם שערכתי בתחום הסרולוגיה הזיהומית, נתקבלו התוצאות הבאות: 1. PARVO VIRUS IGG - פוזיטיב / חיובי 2. PRAVO VIRUS IGM - נגטיב / שלילי מקריאה שטחית באינטרנט, הבנתי שזה וירוס שמסוכן לנשים בהריון, ולצערי נכנסתי קצת ללחץ. אודה על קבלת הסברים ו/או הנחיות. בתודה מראש, שרית.

05/08/2019 | 14:20 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום שרית מתוצאת הבדיקה עולה כי נדבקת בעבר וכעת את מחוסנת לכן נוגדני igg חיוביים. ואינך חולה כעת לכם נוגדני igM שליליים. המשך הריון קל

06/08/2019 | 07:23 | מאת: שרית

ד״ר רבינוביץ בוקר אור, מודה לך מקרב לבי על התשובה המרגיעה 🌷

מנהלי פורום הריון ולידה