סחרחורת ונימול בצד ימין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/07/2019 | 19:09 | מאת: איולה

הריון ראשון, שבוע 19. לפני כמה ימים היתה לי סחרחורת די חזקה מהבוקר עד הערב, ממש תחושה שעומדת ליפול.. לקראת הערב הסחרחורת נרגעה אבל התחילה תחושה מוזרה ביד ימין, שהפכה לנימול שהפך לעקצוצים.. ואז התחילו גם עקצוצים ברגל ימין ובפנים בצד ימין. למחרת התופעות נעלמו מלבד מעט סחרור. האם עכשיו (ארבעה ימים אחרי) עלי לבדוק את התופעה לעומק או שזה הגיוני/מוכר בהריון?? היתי אצל הגניקולוגית היום שהפנתה לנוירולוג.. אבל התור הקרוב לנוירולוג יהיה רק בנובמבר..

30/07/2019 | 13:08 | מאת: ד"ר לי שגב

הי, מומלץ לבדוק את התופעה בהקדם. במידה וללא תור לנוירולוג ניתן לפנות לבדיקת רופא משפחה להתחלת בירור ועזרה בייעוץ נוירולוג. במידה והתלונות חוזרות יש לפנות לבדיקת רופא באופן מיידי

מנהלי פורום הריון ולידה