מין העובר...........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/07/2019 | 21:54 | מאת: יעל

שלום עשיתי שקיפות עורפית בשבוע 11 ויומיים . שאלתי את הרופא אם בגיל כזה של העובר אפשר לזהות את מין העובר ..הוא אמר ש אפשר לפי זווית .ואמר לפי הזווית לרוב מדובר בנקבה. השאלה : 1. עד כמה אחוז אפשר לסמוך על הזווית בקביכת מין העובר ? עד כמה אחוזים יכולה להיות לי בת ? 2. נכון שאם העובר היה בן היה הרופא רואה את זה ? כי בנים רואים מוקדם.. אם לא ראה אז לרוב זו בת. ותודה מראש

26/07/2019 | 23:15 | מאת: ד"ר לי שגב

מין העובר בבדיקת שקיפות עורפית אינו וודאי בדיקה של מין העובר וודאית בשבוע מתקדם יותר של ההריון, לדוגמא בסקירה המוקדמת בשבוע 16 בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה