שאלה בנושא גודל עובר לחוצה..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/07/2019 | 22:36 | מאת: חן

היי דוקטור לאחר בדיקת אוחטרסאונד אצל רופאת נשים נאמר לי שהעובר יחסית גדול לשבוע בו אני נמצא.. אורכו כ8.67.. רציתי לדעת האם זה מסוכן?? לא כל כך הבנתי את זה כשהרופא אמרה שהעובר קצת גדול.. לאחר מכן ראיתי באינטרנט שבשלב הזה אורך העןב3 הוא כ4 סמ שזה ממש חצי משלי.. האם זה מסוכן? ויש לזה השלכות לעתיד ההריון??

25/07/2019 | 08:27 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, לא כתבת באיזה שבוע את ואיזה מעקב הריון נוסף עשית ( אולטראסאונדים קודמים..) על כן קשה לענות על השאלה. יתכן וגיל ההריון אינו מדויק ויש צורך לשנותו. מומלץ לחזור לביקורת הרופא המטפל לתיארוך מדויק של ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה